Kick-In

In Enschede ga je een fantastische studententijd tegemoet. Een beetje beweging met nog meer gezelligheid is dan natuurlijk niet mis. Daarvoor ben je bij Thibats aan het goede adres! Dus wil je kennis maken met de sport tafeltennis? Of speel je al jaren en wil je als student graag verder gaan? Neem een kijkje bij ons tijdens de Kick-In of op een van de introductietrainingen!

Tijdens de Kick-In
Tijdens de Kick-In zijn er een aantal momenten waarop je Thibats tegen kunt komen:

Openingsmarkt
Hier zullen we achter een kraampje met informatie staan. Je kunt een flyer meenemen zodat je de belangrijke informatie bij elkaar hebt. Op onze tafeltennistafel kan je een potje tafeltennissen tegen Thibatanen. En natuurlijk staan we open voor vragen!

Campus Games (bachelor & master) 
Hier wordt rond de tafel gespeeld met een heel erg grote tafeltennistafel. Zeg maar maatje XXL. Daag een andere doegroep uit en zorg dat iemand van jouw doegroep als laatste overblijft om de vijand te verslaan!

Na de Kick-In
Heb je de smaak te pakken gekregen en wil je eens kijken hoe het er aan toe gaat bij een echte training? Dat kan! Er zijn twee introtrainingen waaraan je gratis deel kunt nemen. 

We hopen je gauw te zien, tijdens de Kick-In en daarna op de introtrainingen en het liefste natuurlijk voor de rest van je studententijd als lid van onze prachtige vereniging!

Terugblik Kick-In 2015
Tijdens de Kick-In 2015 heeft Thibats zich gepresenteerd aan de nieuwste generatie studenten van Enschede. Je kon ons vinden op het Openingsfestival, de Campus Games, de Information Boulevard en de Sports & Culture workshops. Daarna hebben we een aantal introductietrainingen gehouden aan het begin van dit collegejaar. De Kick-In 2015 was een groot succes en veel nieuwe studenten hebben de weg naar onze vereniging gevonden!

En nu...
Ook komend jaar zal Thibats aanwezig zijn op de Kick-In. Kan je niet wachten om kennis te maken met onze vereniging? Neem dan contact op voor een gratis proefles, bijvoorbeeld via secretaris@thibats.nl!